ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ-SHOE CLEANER

 

IMG_9457_web

 

Ένα μοναδικό προϊόν για τον καθαρισμό και την απολύμανση των υποδημάτων και των αξεσουάρ σας με εγγυημένα και εξαιρετικά αποτελέσματα.

 Η Scarpa vapor είναι μια επαγγελματική, ισχυρή και αξιόπιστη μηχανή παραγωγής ατμού, της οποίας η κύρια λειτουργία είναι ο πλήρης καθαρισμός των υποδημάτων, εσωτερικά και εξωτερικά. Χρησιμοποιώντας τον ατμοκαθαριστή , ο χειριστής εγχέει ατμό και απορρυπαντικό και στη συνέχεια, με τη βοήθεια της παρεχόμενης ειδικής βούρτσας καθαρισμού μπορεί να διαλύσει και να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες από την επιφάνεια των υποδημάτων, επιτυγχάνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα. Ο ατμοκαθαριστής  παρέχει στέγνωμα υψηλής ποιότητας στα υποδήματα και απολύμανση με όζον. Το στέγνωμα με τον θερμό αέρα είναι γρήγορο και επαναφέρει την απαλότητα. Η λάμπα του όζοντος εξαλείφει τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές και απολυμαίνει εξ ολοκλήρου τα υποδήματα.

 

Είναι καλύτερος ο καθαρισμός με ατμό!

– Γιατί δεν χρειάζεστε κανένα χημικό προϊόν – απορρυπαντικό.

– Γιατί όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει, αλλά είναι καλύτερος, ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός από οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή μέθοδο καθαρισμού.

– Γιατί ο ατμός είναι σε θέση να αποστειρώσει παπούτσια, τσάντες, κράνη, γάντια, και να αφαιρέσει μούχλα, μύκητες, βρωμιά και ακάρεα της σκόνης.

– Γιατί ο ατμός που παράγεται στους 100° C, δρα απευθείας πάνω στις επιφάνειες, εξουδετερώνωντας όλα τα μικρόβια και τα βακτήρια κατά τη στιγμή της πρόσκρουσης. Τα υποδήματα σας απολυμαίνονται και αρωματίζονται. Το αποτέλεσμα είναι ένας φυσικός καθαρισμός, αποτελεσματικός και ιδανικός για όσους υποφέρουν από αλλεργίες, για την υγιεινή των παιδιών σας και την δική σας. Ως φυσική συνέπεια παρεμποδίζετε όλες τις αλλεργικές παθήσεις.

 

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι ο καθαρισμός με ατμό είναι πραγματικά σε θέση να σκοτώσει τα μικρόβια, τα βακτήρια  , να διαλύσει τις ακαθαρσίες, να εξουδετερώσει την ηλεκτροστατική φόρτιση της σκόνης και να εξαλείψει τα λίπη και τη βρωμιά.

Με τη βοήθεια του  SCARPAVAPOR, δίνετε “δεύτερη ζωή” στα υποδήματα σας και τα αξεσουάρ σας.

56985543_2288818831362995_1448515881360424960_n

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *